Obserwujący 0
Frog'son

Problem z właczaniem PS CS 5

10 postów w tym temacie

Witam mam probłem Jak właczam PS Takie coś mi się wyświetla :

25000blad.bmp

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

na XP nie działa.. musisz sciągnąć starszą wersję.

Na stronie Adobe jest napisane,że przyczyną błędu (0xc000001d) podczas uruchamiania programu są niedostateczne wymagania sprzętowe (procesor,RAM,Bios...)

Spróbuj zainstalować Service pack 3 i Net Framework 3.5, możliwe że pomoże.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
na XP nie działa

?!

ja mam XP i pracuje na PS CS 5

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Rdk, nie tyle co nie działa, ale ma pewnie stare oprogramowanie, niech zainstaluje

Service pack 3 i Net Framework 3.5

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Senior mam Service pack i zainstalowałem Net Framework 3.5

I ten sam błąd

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Net framework 4.0 :)

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Frog, to nie mam pojęcia.

Zainstaluj może starszą wersję

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Właśnie instaluje Cs3 e jak cos to pisac to wstawie na jakis hosting ps cs5 jak ktos bvd chciał

Ps sry za błędy

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Okej w takim razie temat zamykam, w razie czego napisz to oblokuję.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Napisano przed chwilą

Ceesik.pl

Gość
Ten temat jest zamknięty i nie można dodawać odpowiedzi.
Obserwujący 0