Obserwujący 0
MexIw

Problem z stronką (styl nie chodzi tak jak potrzeba)

23 postów w tym temacie

Witam,

Mam stronkę http://freecs.ugu.pl

Nie wiem co się stało ale tło nie pokrywa cały styl.

Proszę o pomoc!

Z góry serdecznie dziękuje.

Pozdrawiam,

MexIw

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Nadpisz plik css stylu powinno pomóc ;]

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

nom i nie pomogło :(

Proszę o pomoc ! :((

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

MexIw,

Wchodzisz w plik .css szukasz:


background: url(images/tlo.png) #000000 repeat;

Zmieniasz na:
background-image: url(img/tlo.png);

Nadpisz plik css stylu powinno pomóc ;]

Zanim coś napiszesz pierw się zastanów..

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

witam ponownie,

zmieniłem i nadal tło na początku jest białe :( ehh.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

MexIw,

Popraw na tak:

background-image: url(images/tlo.png);

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

zmieniłem, nadal białe tło i dziwnie rozszerzyło mi się forum :/ Forum - FreeCs

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

tak zrobiłem i nadal nic (wyżej edytowałem) :(

[ Dodano: 2011-03-25, 12:05 ]

Stało się to po tym jak chciałem rozszerzyć forum w PA>Konfiguracja>Strona główna i zmieniałem z 800 na 1000 a później zobaczyłem ze coś takiego mam (biało tło) i zmieniałem znowu na 800 i nadal mam białe tło.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

MexIw, Zainstaluj od nowa styl M4g!k, a co do ciebie to dobrze mu powiedziałem żeby nadpisał oryginalny css... ale i tak nie działa

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

heh, właśnie teraz mam drugi problem nie mogę się zalogować.

Automatycznie mnie wylogowało i nie mogę się zalogować (biorę przypomnij hasło i na e-maila nic nie przychodzi).

[ Dodano: 2011-03-25, 13:11 ]

Zrobiłem nowe konto i napisane było że zostałem zalogowany a nie zostałem zalogowany. (Coś gra nie tak)

Proszę o pomoc! :(...

Pozdro,

MexIw

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

FaNtOM, to nie od css, bo jak widać jest css..

bardziej coś jak overall_header.tpl, probowałeś dodawać jakąś tabele? lub usuwać?

Spróbuj:

1. wyłączyć ładowanie strony.

2.wyłączyć stałą szerokośc forum w PA.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Spoko, tylko powiedz mi jak się zalogować bo do tej pory kombinuje i nie mogę (wyżej napisałem)

[ Dodano: 2011-03-25, 13:32 ]

Senior, spróbuj się zalogować masz tam konto (na moim forum).

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Wyłącz pierwstałą szerokośc forum w PA..

coś pomieszałeś w pa.. i to nie jest od stylu.. tylko z twojej winy.. ;f

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Rozumiem,

tylko ja się zalogować nie mogę w ogóle :S i nie wiem co zmienić żebym mógł sie zalogować.

[ Dodano: 2011-03-25, 14:07 ]

Teraz mam taką informacje:

Konto zostało zablokowane z powodu wielokrotnej próby logowania, spróbuj poźniej


Kliknij Tutaj aby spróbować ponownie


Kliknij Tutaj aby powrócić do Strony Głównej

ehh. Pomocy!

Pozdro,

MexIw

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

No to se hasło przypomnij na email..

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

nic to nie daje, przypomniałem i nic ! :(

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

ehh to coś ty zrobił z tym forum >?? Chyba źle poinstalowałeś ,że nic nie wczytuje

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Zainstalowałem i wszytko chodziło w porzo, ale nie wiem co sie stało i nie mogę się zalogować.

Da się przez FTP usunąć ten błąd ?

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

MexIw, Hmm Jeżeli wgrywasz przema przez total cmd to wgrywaj od nowa tylko nie nadpisując kliknij pomiń wszystko ten plik którego będzie ci brakowało to się wgra i powinno być Dobrze a konto zostało zablokowane bo za dużo podałeś złe hasło ;]

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Ta, tyle się logowałeś że teraz musisz czekać..

Mnie tam przenosi na ugu.pl.. przeinstaluj styl, a w ostateczność phpbb.. lub zrób nową bazę danych..

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Usunąłem wszytko i założyłem wszytko od nowa,

i nadal nie mogę się zalogować (może to być coś z przeglądarką ?) Na Mozilli ładnie wszytko jest logo jest i tabela z serwerami jest wyśrodkowana, a na Google chrome nie mam loga i tabela jest po rozrzucana ;/ co jest grane ?

Czy te wszystkie problemy może stwarzać domena ?

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

wyczyść przeglądarke ciasteczka itp...

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Forum całkowicie usunąłem i wgrałem od nowa phpbb by przemo i styl (Myślę że teraz już będzie wszytko w porządku).

Co do przeglądarki wyczyściłem całą i wszytko gra :D.

Total Commander - niestety nie używam tego programu ponieważ wole FileZilla (Jest to o wiele lepszy program niż Total Commander).

Teraz staram się wgrać tematy, dodatki itp.

Serdecznie dziękuje danym użytkownikom którzy mi pomogli.

(Temat do zamknięcia)

Pozdrawiam,

MexIw

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Napisano przed chwilą

Ceesik.pl

Gość
Ten temat jest zamknięty i nie można dodawać odpowiedzi.
Obserwujący 0