Obserwujący 0
lobczek

Pomocy

9 postów w tym temacie

lobczek, Ale z tego co widzę popsułeś cały css... cały kod jest rozwalony

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Wgraj od nowa cały .css

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Własnie wiem czekaj zara naprawię .

Dobra poprawione

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Otwórz plik theme_info.cfg

znajdź i usuń:

$Bombardownia[0]['factive_color'] = "F9F9F0";
$Bombardownia[0]['faonmouse_color'] = "DEE3E7";
$Bombardownia[0]['faonmouse2_color'] = "EFEFEF";[/code]

następnie zapisz i wgraj styl od nowa.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

lobczek, bo musisz usunąć szablon z pa, i z ftp i wgrać go od nowa, i zainstalować.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

nie musi usuwać z FTP

Wystarczy Że usuniesz

$Bombardownia[0]['factive_color'] = "F9F9F0";

$Bombardownia[0]['faonmouse_color'] = "DEE3E7";

$Bombardownia[0]['faonmouse2_color'] ; = "EFEFEF";

Potem Wchodzisz w Pa -> Style -> Odnistaluj Style -> Twój_Styl -> odnistaluj -> potem

Pa -> Style -> Zainstaluj Style -> Twój_Styl -> Zainstaluj i potem ustawiasz go

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Temat Do zamkniecie wgrywam wszystko od nowa .

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Napisano przed chwilą

Ceesik.pl

Gość
Ten temat jest zamknięty i nie można dodawać odpowiedzi.
Obserwujący 0