SeNioR

Błędy występujące na forum

1,125 postów w tym temacie

Błędy na stronie to norma. Błędy mogą być różne, czasami jest to wina samego hostingu, czasami jest to nasza sprawka lub wina skryptu. Nic nie jest idealne. Nasz skrypt jest jednak regularnie aktualizowany i poprawiany pod kątem błędów przeważnie co dwa miesiące. (Wtedy pojawiają się nowe aktualizacje). Jeżeli zauważyłeś/aś jakiś niepokojący błąd na forum, zgłoś to nam. Będziemy starali się go naprawić.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

robot11, Raczej zadzwoń do swojego operatora. O swoim internecie ja takiego nie mam ten kto ma słaby net może mu się dłużej wczytywać Graficznie. Sprawdź również pamięć wirtualna swojego pc.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

robot11, Ja mam neta 25mb i strona mi chodzi szybko, na boo hosting jest najlepszym pakiecie wiec, to wina po twojej stronie..

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Mi strona wczytuje się normalnie, bardzo szybko - można "powiedzieć" błyskawicznie bo w sekundę. :) Jednak nie kiedy mam przeciążenia z netem i też mi się długo ładuje, ale to u mnie zależy od tego czy:

* na danej stronie nie ma przeciążenia transferu,

* brat nie grzebie po necie (czyt. ogląda filmy na megavideo lub ściąga gry itp.).

Mój internet w sumie jest bardzo wolny, jednak ta strona wyjątkowo się szybko ładuje. :) Internet = 1 megabit/s

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

tutaj jedynie wyskakuje komunikat że strona jest przeciążona, ale wystarczy odświeżyć stronę.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Teraz chodzi normalnie ale na pewno to nie przez mojego neta mam z kabla 1mb teraz znowu normalnie w sec się wczytuje:)

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

robot11, to pewnie przez host, różnie bywa, raz chodzi wolniej raz szybciej.. tak jak mówiłem będziemy zmieniać wiec spokojnie

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Bład przy stylu night z piwem.

Inne tlo, albo moze to nie blad tylko tak specjalnie ;pp

?di=15130721137513

;)

Albo sie tego nei da zmienic ;pp

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

bootek, da się, o tym akurat zapomniałem... zaraz zmienię.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Logo na niektórych kolorach jest stare . i jak się najedzie kursorem przeskakuje w nowe , chyba nie powinno tak być ;x

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

b11x, usuń ciasteczka.. :P

Zmienię nazwę loga na inną, wtedy kłopot będzie z głowy, ale tak jak pisałem wyżej, wystarczy usunąć ciasteczka.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

jak się kliknie w nieprzeczytane posty, a potem oznacz jako przeczytane a potem się kliknie powrót na stronę główną to wywala, że nie ma pliku cat.php :)

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

aVs`, u mnie takiego błędu nie ma.

Poza tym w przemie nie ma takiego pliku wiec o czym ty mówisz? :P

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Kolega dobrze mówi, też mam taki błąd :D

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Dobra też zauważyłem ten błąd.

Postaram się go naprawić na dniach.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Jeśli się napisze posta bez wstawionego znacznika

 i w późniejszym czasie się ten znacznik doda do tego postu to w niektórych miejscach robią się błędy, tzn. pojawiają się spacje oraz znaki ";"

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Infinity, pokaż jakiś przykład.

Prawdopodobnie błędy te są spowodowane modyfikacją spider friendly, lub jakąś inną. W tej chwili nie mogę stwierdzić co dokładnie powoduje takie błędy.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

aVs`, Ten błąd występuje już dość długo, na szczęście bardzo rzdko, szukałem lecz nie znalazłem przyczyny. W niczym aż tak nie przeszkadza wiec na chwilę obecną będzie musiało tak pozostać aż nie znajdę błędu.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
aVs`, Ten błąd występuje już dość długo, na szczęście bardzo rzdko, szukałem lecz nie znalazłem przyczyny. W niczym aż tak nie przeszkadza wiec na chwilę obecną będzie musiało tak pozostać aż nie znajdę błędu.

w porządku :)

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

A oto mój problem.. występuje w każdym temacie..

70494721021803931561.png

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

u mnie tak samo, jak piszę odpowiedź na posta to tak nie ma , tylko jak oglądam temat. Gabryś chciałem wcześniej zgłosić ale jakoś zapomniałem ;P

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

gabrys, to akurat będzie wyskakiwać, jest to spowodowane tym iż tekst w "nav" czyli odnośniki strony głownej itd zawierają za dużo liter i forum się rozciąga.

Można to wyeliminować skracając nazwę forum, ale nie zawsze pojawia się ten bug tylko przy dłuższych nazwach tematów.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
gabrys, to akurat będzie wyskakiwać, jest to spowodowane tym iż tekst w "nav" czyli odnośniki strony głownej itd zawierają za dużo liter i forum się rozciąga.

Można to wyeliminować skracając nazwę forum, ale nie zawsze pojawia się ten bug tylko przy dłuższych nazwach tematów.

dzięki za odpowiedz :)

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Napisano przed chwilą

Ceesik.pl

Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Rejestracja

Załóż nowe konto. To bardzo proste!


Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.


Zaloguj się teraz